Rubrika: InSIS

Mobilní aplikace InSIS

Pro přístup k InSIS je nyní v App Store i Google Play dostupná aplikace Moje studium. Stáhnout si ji může kdokoliv, přihlásit se v ní do InSIS mohou jen studenti. V bezplatné verzi má aplikace omezené, ale užitečné funkce (rozvrh, průběžné hodnocení, přihlášení na zkoušky, seznam vyučujících a spolužáků, kalendář akademického roku, financování – poplatky, správa žádostí v kontaktním centru, studijní materiály, dokumentový server).

Omluvy neúčasti studentů na výuce

Studenti mohou v Listu záznamníku žádat učitele o omluvu neúčasti na konání výuky a to v předmětech, kde je to povoleno v aktuálním katalogu systémovým integrátorem fakulty. Učitel může reagovat stanoviskem a nastavení docházky v daném týdnu.

InSIS v agendě U3V

Na U3V VŠE v Praze je pro agendu výuky využíván Integrovaný studijní informační systém (InSIS) firmy IS4U. Na jiných školách v ČR a SR je znám jako Univerzitní informační systém (UIS).

Tvorba a synchronizace týmů Microsoft Teams dle seznamu studentů předmětu

Z InSIS je možné založit tým v Microsoft Teams, popř. připojit stávající tým k předmětu. Vyučující jsou vlastníky týmu, studenti členy týmu. Při zakládání je možné doplnit na začátek názvu svou část názvu týmu. Synchronizace vlastníků a členů skupiny z InSIS do Teams probíhá několikrát denně.

Propojení InSIS a IS AU3V

Z InSIS je možné exportovat data a ta načíst do Informačního systému Asociace univerzit třetího věku.

Editace zadání závěrečné práce studentem

Vedoucí závěrečné práce může umožnit studentovi editovat zadání závěrečné práce. Umožnění editace je obvyklé v průběhu bakalářského či diplomového semináře.

Skenování docházky

InSIS umožňuje načíst docházku studentů na základě jejich „pípnutí“ kartou u čtečky u vchodu do učebny.

Oblíbené předměty

Učitelé s velkým počtem předmětů v Záznamníku učitele (např. vedoucí kateder, tajemníci, SIFové) mohou nastavit vybrané předměty (např. přímo vyučované) jako oblíbené. Na seznam předmětů lze potom aplikovat filtr pro zobrazení pouze oblíbených předmětů.

Weby Vysoké školy ekonomické v Praze využívají pro optimalizaci svého obsahu a poskytovaných služeb cookies. Prosíme o udělení souhlasu s jejich uložením.

Vyberte služby, pro které chcete povolit využívání cookies: