Rubrika: SharePoint

Intranet fakulty/ústavu v SharePointu

S využitím SharePointu je možné snadno realizovat intranet fakulty či ústavu. Intranet umožňuje zveřejňovat informační stránky a aktuální příspěvky ve struktuře dle čtenářů (pracovníci, studenti) i přispěvatelů (oblasti života fakulty či ústavu např. dle proděkanů). Do vlastností stránek/příspěvků je možné doplnit např. obsahový kanál, datum zahájení a dokončení související události. Pomocí aplikace Power Automate je možné anotaci stránky/příspěvku zveřejnit v příslušném kanálu Teams a doplnit do kalendáře událostí SharePoint.

Zobrazení Galerie v Microsoft Lists

Microsoft Lists nyní umožňují v zobrazení Galerie zobrazovat první čtyři pole položky v dlaždicích. V horní části dlaždice se zobrazuje první obrázek ze struktury seznamu.

Aplikace Microsoft Lists pro práci se seznamy

Aplikace Microsoft Lists usnadňuje práci se seznamy, které se ukládají do osobní kolekce webů (Moje seznamy) nebo do SharePointu. V aplikaci je možné vytvořit připravené šablony seznamů, uplatnit podmíněné formátování sloupců. Seznamy je možné importovat z Excelu, vytvořit nové či zkopírovat dříve vytvořené seznamy.

Weby Vysoké školy ekonomické v Praze využívají pro optimalizaci svého obsahu a poskytovaných služeb cookies. Prosíme o udělení souhlasu s jejich uložením.

Vyberte služby, pro které chcete povolit využívání cookies: